Hotel Solskin met zeezicht in Vlissingen

Ons hotel bevindt zich op de Boulevard van Vlissingen. Wij zijn een kleinschalig hotel met 7 kamers, die onder te verdelen zijn in 5 types. Het hotel is niet rolstoeltoegankelijk in verband met opstapjes. Wisten jullie ook dat wanneer u rechtstreeks boekt, dat u automatisch €10,00 korting krijgt per nacht?! En wilt u langer blijven? vanaf 5 nachten krijgt u €20,00 korting per nacht!

Alle kamers aan de zeezijde en de kamer aan de stadzijde met de liftoegankelijkheid zijn in januari 2024 gerenoveerd. De kamers aan de stadzijde die alleen traptoeganklijk zijn, zijn nog in de oude staat. 

Kamer aan de zeezijde met loggia en lift toegankelijkheid.

Een prachtige kamer met uitzicht op zee met een loggia. Dit is een gesloten balkon, waardoor u met elk type weer daar lekker kan zitten. De kamer is lift toegankelijk, deze is alleen te gebruiken tijdens openingstijden van het restaurant. Vanaf de kamer naar de lift zijn er wel enkele treden.

Kamer aan de zeezijde met balkon of loggia

Deze kamers met zicht op zee zijn alleen te bereiken met de trap. Wij hebben van deze kamers één op de eerste etage en één op de tweede etage. De kamer op de eerste etage heeft een gesloten balkon (loggia). De kamer op de tweede etage heeft een groot open balkon. Bij reservering kunt u uw voorkeur opgeven en kijken wij naar de mogelijkheden.

Kamer aan de stadszijde met lifttoegankelijkheid

Deze kamer is toegankelijk via de lift en de trap. Houdt u er wel rekening mee dat de lift alleen beschikbaar is tijdens de openingstijden van het restaurant. Naar de lift toe zijn wel enkele treden, hierdoor is de kamer niet rolstoeltoegankelijk.

Kamer aan de stadzijde met dakterras

Deze kamer is alleen bereikbaar via de trap. Wij hebben één kamer op de eerste etage met een dakterras. Het voordeel van deze kamers is dat er een bad en een douche beschikbaar zijn! In de andere kamers beschikt u alleen over een douche.

Kamer aan de stadszijde.

Deze kamer is alleen bereikbaar via de trap. Wij hebben één kamer één kamer op de tweede etage. Het voordeel van deze kamers is dat er een bad en een douche beschikbaar zijn! In de andere kamers beschikt u alleen over een douche.

Parkeervergunning

Op de Boulevard en in het centrum van Vlissingen is het betaald parkeren. Als u overnacht bij Solskin heeft u de mogelijkheid om een parkeervergunning bij ons te kopen. Deze vergunning kost €10,00 per nacht dat u bij ons verblijft. U kunt hiermee parkeren op de Deltaweg, Kenau Hasselaarstraat en op de Boulevard.

De parkeervergunning kunt u verkrijgen door uw kenteken op te geven bij de receptie, deze wordt online geregistreerd. De vergunning is geldig vanaf 13:00 uur op de dag van aankomst tot 13:00 uur op de dag van vertrek.

Vanaf 1 april 2024 mag u niet meer over de boulevard rijden mits dat u binnen 1,5 uur geregistreerd staat in het hotel parkeersysteem. U kunt dus ook niet uw koffers komen afgeven bij de receptie om vervolgens buiten de stad te parkeren.

Voor meer informatie over het parkeren in Vlissingen:

https://www.vlissingen.nl/toelatingsbeleid-verkeer-boulevards-vlissingen-vastgesteld

 

Huisdieren

Bij ons in het hotel zijn geen huisdieren toegestaan.

Minibar pakketten

U kunt bij ons onder het kopje extra's de minibar pakketten bestellen. Wij hebben 2 soorten pakketten. Als u dit besteld zorgen wij dat de koelkast gevuld is en uw snacks op uw kamer klaar staan.

Minibar €19,95

 • 1x witte wijn (0,25L)
 • 2x Birra moretti pils (0,25L)
 • 2x pepsi (0,20L)
 • 1x sourcy rood (0,75L)
 • 2x croky chips paprika

Minibar Deluxe €26,50

 • 1x rode wijn (0,25L)
 • 1x witte wijn (0,25L)
 • 2x Birra moretti (0,25L) 
 • 2x pepsi (0,20L)
 • 1x sourcy rood (0,75L)
 • 1x naturel chips
 • 1x paprika chips
 • 1x bolognese chips
 • 1x borrelnootjes

Speciale Data

 • Kerst 2024

Op 24 en 25 December is ons restaurant geopend, 26 December is deze gesloten.

Wilt u met kerst komen eten bij ons? Wij raden het aan om op tijd te reserveren hiervoor. Hiervoor kunt u contact opnemen met 0118 417350 of mailen naar info@solskin.nl

 • Oud en Nieuw 2024

Op 31 December zijn wij tot 20:00 uur geopend in de keuken, in het restaurant zijn wij open tot 21:00 uur. Op 1 Januari bent u vanaf 9 uur welkom bij het ontbijtbuffet! het restaurant en terras is vanaf 11:00 uur geopend. 

Tweepersoonskamer (stadszijde) zonder lifttoegankelijkheid

Tweepersoonskamer (stadszijde) zonder lifttoegankelijkheid

Een kamer met slaapgedeelte, een zithoek. De kamer is voorzien van eigen badkamer met een bad, een douche en een toilet verder heeft u in de kamer een...

Tweepersoonskamer met aparte bedden (Stadzijde met dakterras)

Tweepersoonskamer met aparte bedden (Stadzijde met dakterras)

Een ruime kamer met slaapgedeelte, een zithoek en een balkon. De kamer is voorzien van eigen badkamer met een bad, een douche en een toilet verder...

Vanafprijs € 89 Meer info...
Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Stadzijde - Lift)

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Stadzijde - Lift)

Een ruime kamer met slaapgedeelte en een zithoek. De kamer is voorzien van eigen badkamer met een bad, een douche en een toilet verder heeft u in de...

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Zeezijde- balkon of Loggia)

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Zeezijde- balkon of Loggia)

Een ruime kamer met een slaapgedeelte, een zithoek en een loggia of een balkon. De kamer heeft uitzicht op de zee, de voorbijgaande schepen en de...

Vanafprijs € 74 Meer info...
Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Zeezijde - Lift en Loggia)

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Zeezijde - Lift en Loggia)

Een ruime kamer met een slaapgedeelte, een zithoek en een loggia. De kamer heeft uitzicht op de zee, de voorbijgaande schepen en de Boulevard. De...