Hotel Solskin met zeezicht in Vlissingen

Wilt u boeken voor 2024? stuur dan een mail naar info@solskin.nl 

 

Ons hotel bevindt zich op de Boulevard van Vlissingen. Wij zijn een kleinschalig hotel met 7 kamers, die onder te verdelen zijn in 4 types. Het hotel is niet rolstoeltoegankelijk in verband met opstapjes.

Kamer aan de zeezijde met loggia en lift toegankelijkheid.

Een prachtige kamer met uitzicht op zee. Een loggia is een gesloten balkon, waardoor u met elk type weer daar lekker kan zitten. De kamer is lift toegankelijk, deze is alleen te gebruiken tijdens openingstijden van het restaurant. Vanaf de kamer naar de lift zijn er wel enkele treden.

Kamer aan de zeezijde met balkon of loggia

Deze kamers met zicht op zee zijn alleen te bereiken met de trap. Wij hebben van deze kamers één op de eerste etage en één op de tweede etage. De kamer op de eerste etage heeft een gesloten balkon (loggia). De kamer op de tweede etage heeft een groot open balkon. Bij reservering kunt u uw voorkeur opgeven en kijken wij naar de mogelijkheden.

Kamer aan de stadzijde met balkon

Deze kamer is alleen bereikbaar via de trap. Wij hebben één kamer op de eerste etage met een dakterras en één kamer op de tweede etage met balkon. Het voordeel van deze kamers is dat er een bad en een douche beschikbaar zijn! In de andere kamers beschikt u alleen over een douche.

Kamer aan de stadszijde met lifttoegankelijkheid

Deze kamer is toegankelijk via de lift en de trap. Houdt u er wel rekening mee dat de lift alleen beschikbaar is tijdens de openingstijden van het restaurant. Naar de lift toe zijn wel enkele treden, hierdoor is de kamer niet rolstoeltoegankelijk.

Parkeervergunning

Op de Boulevard en in het centrum van Vlissingen is het betaald parkeren. Als u overnacht bij Solskin heeft u de mogelijkheid om een parkeervergunning bij ons te kopen. Deze vergunning kost €7,50 per dag. U kunt hiermee door heel Vlissingen parkeren met uitzondering van kort gebied en de parkeergarages.

De parkeervergunning kunt u verkrijgen door uw kenteken op te geven bij de receptie, deze wordt online geregistreerd. De vergunning is geldig vanaf 13:00 uur op de dag van aankomst tot 13:00 uur op de dag van vertrek.

 

Huisdieren

Bij ons in het hotel zijn geen huisdieren toegestaan.

 

Speciale Data

  • Kerst 2023

Op 24 en 25 December is ons restaurant geopend, 26 December is deze gesloten.

Wilt u met kerst komen eten bij ons? Wij raden het aan om op tijd te reserveren hiervoor. Hiervoor kunt u contact opnemen met 0118 417350 of mailen naar info@solskin.nl

  • Oud en Nieuw 2023

Op 31 December zijn wij tot 20:00 uur geopend in de keuken, in het restaurant zijn wij open tot 21:00 uur. Op 1 Januari bent u vanaf 9 uur welkom bij het ontbijtbuffet! het restaurant en terras is vanaf 11:00 uur geopend. 

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Zeezijde - Lift en Loggia)

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Zeezijde - Lift en Loggia)

Een ruime kamer met een slaapgedeelte, een zithoek en een loggia. De kamer heeft uitzicht op de zee, de voorbijgaande schepen en de Boulevard. De...

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Zeezijde- balkon of Loggia)

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Zeezijde- balkon of Loggia)

Een ruime kamer met een slaapgedeelte, een zithoek en een loggia of een balkon. De kamer heeft uitzicht op de zee, de voorbijgaande schepen en de...

Vanafprijs € 74 Meer info...
Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Stadzijde - Lift)

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Stadzijde - Lift)

Een ruime kamer met slaapgedeelte en een zithoek. De kamer is voorzien van eigen badkamer met een bad, een douche en een toilet verder heeft u in de...

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Stadzijde met balkon)

Deluxe Tweepersoonskamer met aparte bedden (Stadzijde met balkon)

Een ruime kamer met slaapgedeelte, een zithoek en een balkon. De kamer is voorzien van eigen badkamer met een bad, een douche en een toilet verder...

Vanafprijs € 89 Meer info...