Hotel aan de boulevard in Vlissingen

Met de langste zeeboulevard in Nederland is Vlissingen dé bestemming voor liefhebbers van de Zeeuwse cultuur. De grote zeeschepen, verse vis en een authentieke sfeer maken de stad een unieke plek om te bezoeken. Wanneer u in de stad verblijft, wilt u zo dicht mogelijk bij de hoogtepunten van de stad zitten. Dat is waarom een hotel aan de boulevard in Vlissingen de beste keuze is voor uw bezoek aan de stad.

Er gaat niets boven een heerlijke overnachting aan de Zeeuwse kust. Vlissingen is met name bekend om haar boulevard aan de Westerschelde. Aan de Zeeuwse kust krijgt u het échte vakantiegevoel. De zilte lucht, gezellige restaurantjes en culturele hoogtepunten maken de boulevard een van de meest spraakmakende plekken in Vlissingen. Bent u van plan om een trip naar de kust te maken, dan boekt u een hotel aan de boulevard in Vlissingen.

Toerist in eigen land

Om het échte Zeeuwse vakantiegevoel te krijgen, boekt u een hotel aan de Westerschelde. Op nog geen 200 meter van uw hotel passeren reusachtige containerschepen de kust. Zij varen dagelijks van of naar de haven van Vlissingen. Met een beetje geluk bent u toeschouwer van een beloodsing van een vrachtschip. Bij dit bijzondere spektakel begeleidt een vaartuig een schip, langer dan 80 meter, de haven in of uit. Boek daarom een hotel aan de boulevard en duik midden in de Zeeuwse cultuur.

Slapen in Solskin

Wie wil er nu niet slapen met het rustgevende geluid van de zee op de achtergrond? Een overnachting bij hotel Solskin is dé plek om tot rust te komen na een lange week hard werken. Op een zonnig terras of in ons luxe restaurant geniet u van de lekkerste (vis)maaltijden en drankjes. Wilt u na het eten de stad in, dan bent u slechts een paar honderd meter verwijderd van het centrum van Vlissingen. Blijft u liever in het hotel? Dan kunt u vanuit uw kamer genieten van de unieke Zeeuwse zonsondergangen.

Overnachten in de havenstad Vlissingen

Bent u van plan om te overnachten in havenstad Vlissingen? Boek dan een overnachting bij hotel Solskin, het hotel met uitzicht over de zee. In deze oase van rust proeft u het échte Zeeuwse leven en komt u helemaal bij van een lange werkweek. Benieuwd wat hotel Solskin nog meer te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar.