Uit eten in het gezellige Vlissingen

Wilt u er even tussenuit en zoekt u naar een leuke vakantiebestemming in eigen land? Dan is Vlissingen zonder meer een aanrader. Deze Zeeuwse stad heeft alle elementen voor een fijn weekendje weg. U kunt uitwaaien aan zee, slenteren over de boulevard, fietsen door de duinen en uiteraard culinair genieten. Bent u op zoek naar een leuke plek om uit eten te gaan in Vlissingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij restaurant Solskin serveren wij prachtige vis- en vleesgerechten met een goed glas wijn. Wij zijn trots op onze afwisselende kaart met vele Zeeuwse klassiekers en mondiale invloeden. Ook voor de lunch zijn wij geopend. U vindt ons restaurant in Vlissingen op nog geen 200 meter van de kust.

Lunchen in Vlissingen

Wilt u lekker eten in Vlissingen? Tussen 12:00 uur tot 16:00 uur hebben wij naast de gewone kaart, oer-Hollandse uitsmijters, vers belegde broodjes en rijkelijk belegde tosti’s voor u in de aanbieding. U geniet van een heerlijke maaltijd, terwijl reusachtige containerschepen aan u voorbij trekken. Ons restaurant ligt vlakbij de Westerschelde, wat niet alleen het eten, maar ook de plek, uniek maakt. Verder is onze vissoep een aanrader. Wij ontwikkelden een recept, dat kenmerkend is voor restaurant Solskin, dat in het Deens zonneschijn betekent.


uit-eten-vlissingen

Onze menukaart

Als u uit eten wilt in Vlissingen om het maritieme karakter van de stad te proeven, zal onze menukaart u zeker niet teleurstellen! Wij serveren de hele dag van onze dinerkaart gekookte mosselen, gegrilde gamba’s, Canadese kreeft, gebakken sliptong en zelfs echte Zeeuwse oesters. Bent u geen visliefhebber? Ook dan hebben we een aantal mooie gerechten voor u. Wij geloven in afwisseling en daarom veranderen we ieder seizoen onze kaart. Zo kunt u steeds genieten van nieuwe gerechten. Gaat u vaker uit eten in Vlissingen? Dan zult u iedere keer weer nieuwe gerechten op onze kaart ontdekken. 


Contact

Wilt u reserveren voor een gezellige avond uit eten in Vlissingen? Heeft u vragen over allergieën, onze menukaart ? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of ons contactformulier op de website invullen. We staan u graag te woord en staan altijd open voor ideeën en suggesties. Bent u ook op zoek naar accommodatie tijdens uw weekendje in Vlissingen? Dan kunt u ook bij ons gelijknamige hotel terecht.