Lekker eten in Vlissingen

Wilt u uit eten in Vlissingen en bent u op zoek naar een plekje, waar u echt lekker en sfeervol kunt eten? Bij restaurant Solskin proeft u de lekkerste Zeeuwse gerechten met verrassende buitenlandse elementen. Vis is onze specialiteit, maar wij serveren ook frisse salades, verse broodjes en mooie vleesgerechten. Wij geloven in de kracht van samen eten, het presenteren van mooie gerechten en het samenspel van smaken. Solskin betekent zonneschijn in het Deens en voor ons restaurant in Vlissingen wappert de Deense vlag.

Ons restaurant

Bent u in Vlissingen voor een weekendje weg en zoekt u naar een fijne plek om ’s middags of ’s avonds te eten? Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend, van 12:00 uur tot 21:00 uur. Ons restaurant ligt op nog geen 200 meter van de kust en in onze kaart kunt u duidelijk het maritieme karakter van Vlissingen herkennen. Er staan veel typische visgerechten van mosselen tot sliptong op, maar ook vleesliefhebbers kunnen genieten van onze wisselende gerechten. We gaan mee met de seizoenen en veranderen dus ongeveer drie keer per jaar onze kaart. Al onze gerechten worden met zorg bereid. U heeft altijd de keuze uit meerdere gerechten en geniet van klassiekers, als sliptong en gamba’s. 


eten-vlissingen

Lunchen en dineren

Wilt u bij ons komen lunchen? Tussen 12:00 en 16:00 uur hebben we de lunchkaart. Dan kunt u naast de gewone kaart kiezen uit vers belegde broodjes, huisgemaakte soepen, uitsmijters en salades. Heeft u zin om uitgebreid uit eten te gaan in Vlissingen? Wij hebben een gevarieerde kaart in het Nederlands en Engels, met voor-, hoofd- en nagerechten. Zin in iets anders? Probeer dan onze gerechten met mondiale invloeden. We gaan altijd op zoek naar originele lekkernijen uit binnen- en buitenland. En heeft u zin in iets van de dinerkaart? Geen probleem. We serveren de hele dag tevens van de dinerkaart.


Contact

Wilt u reserveren bij ons restaurant in Vlissingen? Dan kunt u ons bellen of het contactformulier op de website invullen. We staan u graag te woord om u van de nodige informatie te voorzien of uw reservering aan te nemen. Bent u op zoek naar accommodatie in Vlissingen? Ook dan helpen wij u graag verder. Naast een restaurant, zijn wij ook een hotel met comfortabele kamers en een heerlijk ontbijt. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor de details.