Een prachtig restaurant in Vlissingen

Wilt u uit eten in Vlissingen en bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande visgerechten met hart voor Zeeland? Dan bent u bij restaurant Solskin aan het juiste adres. Bij ons restaurant serveren we dinsdag tot en met zondag, van 12:00 uur tot 21:00 uur, de lekkerste gerechten. Tussen 12:00 uur en 16:00 uur hebben we tevens een lunchkaart waar u van kunt bestellen. Vis is onze specialiteit, maar u kunt bij ons ook terecht voor een vers broodje, een uitsmijter of één van onze heerlijke wisselende seizoensgerechten. Solskin betekent zonneschijn in het Deens en voor ons restaurant wappert trots de Deense vlag.

Genieten naast de containerschepen bij restaurant Solskin

Zeeland en Vlissingen hebben een maritiem karakter en leven met, naast en van de zee. Bij ons dineert u met uitzicht op containerschepen, de Westerschelde en woeste golven. U geniet van een sliptongetje op nog geen 200 meter van de kust. Veel mensen bezoeken Vlissingen om even afstand te nemen van het alledaagse leven: uitwaaien aan zee, eindeloze strandwandelingen en lange avonden. Tijdens een weekendje weg in Vlissingen kunt u culinair genieten bij ons mooie restaurant. Wij combineren Zeeuwse recepten met de mondiale keuken en schenken daarbij een mooi glas wijn. Wilt u ook bij ons overnachten? Wij bieden ook overnachtingen met ontbijt aan, op een steenworp afstand van de Noordzee.


restaurant-vlissingen

 

Onze kaart

Wij serveren zowel lunch, als diner. ’s Middags kunt u ook kiezen voor een typisch Hollandse uitsmijter, een vers belegd broodje of een rijkelijk belegde tosti. Zin in een bijzondere lunch? Dan is de Solskin vissoep een aanrader. Onze eigen ontwikkelde vissoep van schaaldieren en bouillon, valt bij veel van onze gasten in de smaak. Wilt u lekker eten in Vlissingen?  Onze kaart bevat meerdere visspecialiteiten van gekookte mosselen, Canadese kreeft en gegrilde gamba’s, tot sliptong en Zeeuwse oesters. Geen liefhebber van vis? Probeer dan één van de andere verrukkelijke gerechten op onze kaart.

Contact opnemen met ons restaurant in Vlissingen

Wilt u lunchen of dineren bij ons restaurant in Vlissingen? Heeft u vragen over allergieën onze kaart? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan door het invullen van ons contactformulier op de website, maar ook telefonisch. We staan u graag te woord en verwelkomen u met liefde in ons prachtige restaurant in Vlissingen.