Restaurant In Vlissingen aan de Boulevard

Een diner wordt nóg sfeervoller en romantischer wanneer u tijdens het eten kunt uitkijken op de zee. Zeker wanneer alles klopt: het eten, bijpassende wijnen, wellicht een mooie zonsondergang… en ook een lunch aan zee is niet te versmaden. En waar kunt u dat nu beter beleven dan in Zeeland? Zeeland is de perfecte plaats voor een fijn etentje aan zee, om te genieten van heerlijke gerechten en fijn gezelschap.

Restaurant aan de boulevard

Vlissingen is dé plaats om te genieten van al dat heerlijks. Want als enige Zeeuwse stad heeft Vlissingen een echte boulevard aan zee. En aan die boulevard in Vlissingen vindt u restaurant Solskin. Dit restaurant is gelegen pal aan de Westerschelde, dus u heeft uitzicht op de prachtige zee, de containerschepen die voorbij varen en op de gezellige drukte die een boulevard met zich meebrengt.

Restaurant in Vlissingen

In een restaurant in Vlissingen mogen heerlijke gerechten uit de zee natuurlijk niet ontbreken. Daarom gebruikt de kok van restaurant Solskin lekker veel soorten vis, schaal- en schelpdieren in de gerechten. Vis die maar een paar honderd meter verderop in zee heeft gezwommen, supervers voor u bereid. Heerlijk toch? Maar ook aan de vleesliefhebbers en de vegetariërs is gedacht. Uiteraard wordt uw diner begeleid met heerlijke wijn uit diverse wijnstreken over de hele wereld.

Exclusief diner aan de boulevard

Zeker in de zomer is het heerlijk om op ons terras te genieten van een exclusief diner. U heeft aan de boulevard eersteklasplaatsen om de zee binnen te zien rollen. Is het wat frisser? Ook binnen in het restaurant geniet u van het uitzicht van de zee. Perfect tijdens een herfststorm of een winterse dag met een strakblauwe hemel.

Reserveer uw tafel in ons restaurant

U ziet: het restaurant Solskin aan de boulevard van Vlissingen is de perfecte plaats voor een heerlijk diner of een geweldige lunch! Reserveer nu uw tafel en verzeker u van sfeervol en culinair genieten. Na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? Reserveer dan ook alvast uw hotelkamer bij Hotel Solskin. Zo duurt het genieten nóg langer!