Visrestaurant in Vlissingen aan de Westerschelde

Wilt u vis eten, dan moet u in Zeeland zijn. Met name in havenstad Vlissingen vindt u vis van hoogwaardige kwaliteit. De kustlijn van Vlissingen staat niet voor niets bekend om de vele visrestaurants. Op zoek naar een onvergetelijk visgerecht? Wacht dan niet langer en breng een bezoekje aan het visrestaurant aan de Westerschelde.

Met kilometers aan kust is Vlissingen de ideale uitvalbasis na een lange werkweek. Wanneer u een bezoek brengt aan de Zeeuwse kust, kan een stuk vis niet ontbreken. Voor de lekkerste visgerechten gaat u naar een visrestaurant aan de Westerschelde. Bent u een liefhebber van verse vis, gebakken vis of gerookte vis? Wat het ook wordt, in Vlissingen vindt u visrestaurants die perfect aansluiten bij uw wensen.

Visrestaurant in Vlissingen

Verblijft u in Vlissingen dan moet u ten minste één keer gegeten hebben in een visrestaurant aan de Westerschelde. Op de kilometerslange boulevard van Vlissingen zijn genoeg zijn enorm veel visrestaurants te vinden, met ieder een eigen smaak. Eén daarvan is Hotel-Restaurant Solskin. Op nog geen 200 meter van de zee bestelt u verschillende soorten vis, vers gevangen in de zee. Daarnaast heeft u een uitzicht op passerende containerschepen, die van of naar de haven varen. Een onvergetelijk diner dus.

Vis eten in Solskin

In Hotel-Restaurant Solskin brengen wij het Zeeuwse uitzicht naar binnen. De maritieme stijl is terug te vinden in ons restaurant wat een warme sfeer creëert. Door het zicht op de Westerschelde geniet u optimaal in ons restaurant of op het terras. Op de menukaart staan gerechten die variëren volgens de seizoenen. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van de maaltijden van het moment.

Op zoek naar de beste vis van Vlissingen? Dan kiest u voor de gerechten van Hotel-Restaurant Solskin. Voor slechts €28,50 krijgt u een driegangen menu, of kiest u voor een van onze specialiteiten zoals kreeft, tong, garnalen of oesters. Liever iets lekkers tussendoor? Dan serveren wij ook broodjes, salades of tosti’s. Wij staan wekelijks, van dinsdag tot en met zondag tussen 12.00 uur en 21.00 uur klaar om u een lekker maaltje te serveren.

Aan tafel!

Bent u van plan om een bezoekje te brengen aan havenstad Vlissingen? Dan bent u van harte welkom om te dineren in Hotel-Restaurant Solskin. Hier proeft u het échte Zeeuwse leven met onze vers gevangen vis uit de zee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op. Wij helpen u graag verder.

Over Solskin
Onze kamers
Ons restaurant
Contact
Aan Zee Overnachten Vlissingen
Hotel Aan De Boulevard Vlissingen
Hotel Vlissingen Centrum
Restaurant in Vlissingen aan de Boulevard
Visrestaurant In Vlissingen
Restaurant Vlissingen
Uit eten in Vlissingen
Diner in Vlissingen
Weekendje Weg Vlissingen