Solskin Penthouse in Vlissingen

Boven het restaurant en de hotelkamers, op de derde verdieping vindt u onze penthouse. Dit is een mooi, volledig appartement met zicht over de Westerschelde. Het is even klimmen, want er is geen lift aanwezig.. maar eenmaal boven wordt u verrast door het fantastische uitzicht door de enorme glazen wand van veertien meter breed, hier is ook een groot inpandig balkon waar het ’s zomers nog tot in de late uurtjes heerlijk toeven is!   

Overnacht in ons ruime Penthouse

In onze penthouse vindt u een ruime woonkamer waar u met de hele groep gezellig samen kunt zijn om te eten, drinken en heerlijk te ontspannen. Ook een tv is aanwezig. De keuken is van alle gemakken voorzien (denk bijvoorbeeld aan een oven en een vaatwasser).

Indeling Solskin Penthouse

Er is hier plaats voor 5 mensen om te overnachten, in één kamer vindt u een tweepersoons bed met daarbij een extra bed en in de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed. In deze kamer is ook een doorgang naar het dakterras van 35 m2 aan de achterzijde. U heeft hier alle ruimte en op een heldere dag kunt u zelfs Middelburg zien liggen!

Badkamer met bubbelbad

Om uw bezoek aan Vlissingen nog wat luxer te maken, vindt u in de badkamer een aparte douche en een bubbelbad. Verder is er nog een ruime bergruimte met daarin een wasmachine en een droger. Voor het penthouse rekenen wij drie tarieven: van zondag t/m donderdag: € 180,- per nacht, een overnachting op vrijdag kost € 205,- per nacht en op zaterdag betaalt u € 257,50 per nacht. Al deze tarieven zijn inclusief toeristenbelasting en ontbijt.

Boek dit penthouse

Langverblijfkorting

Boekt u voor een hele week? Dan kunnen wij u een aangepast tarief bieden, neem hiervoor contact met ons op! 

!cid_0b1b34b5-1125-4923-ab84-77386f2cdc92
sized_020022solskin-penthouse----
sized_022023solskin-penthouse----
sized_026027solskin-penthouse----
sized_029030solskin-penthouse----