Corona maatregelen

Vanaf 1 juni 12:00 uur mag de horeca en dus hotel restaurant Solskin de deuren weer heropenen. Om het coronavirus zo veel mogelijk onder controle te houden is het bezoek aan de horeca aan een aantal spelregels gebonden. Uiteraard gelden deze regels ook bij Solskin.

Hieronder de belangrijkste regels en maatregelen:

In de komende periode reserveren we voor het  diner in verschillende tijdsblokken. Dit om met de beperkte capaciteit toch zo veel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn. Wilt u wat langer tafelen of toch de tijd wat aanpassen? Dat is in overleg met ons geen probleem!


Wij reserveren enkel binnen in het restaurant. Dit in verband met vaak onvoorspelbare, of verrassende weersomstandigheden. Op ons terras wordt u door onze medewerkers een tafel toegewezen. Wellicht dat wij bij voortschrijdend inzicht of stabiel zomerweer, ons reserveringsbeleid voor het terras aan zullen passen.


Reserveren kan via 0118-417 350 of via een mail naar info@solskin.nl


In verband met de beperkte capaciteit en de beschermende maatregelen kunnen maximaal 2 personen aan een tafel plaatsnemen. Meerdere mensen uit één huishouden zijn wel mogelijk aan één tafel, geef dit a.u.b. aan bij de reservering.


Bij Corona-gerelateerde klachten (hoesten, loopneus, koorts, benauwdheid) of recent contact met een geïnfecteerde persoon, vragen wij u de reservering te annuleren. Wij vragen dit bij de reservering en bij binnenkomst.


Bij binnenkomst van het restaurant of het betreden van het terras, wordt u gevraagd de handen te desinfecteren met de aldaar aanwezig desinfecterende handgel.


Tijdens uw bezoek aan Solskin en ons terras houdt u zo veel als mogelijk 1,5 mtr afstand van andere gasten en van onze medewerkers. Andersom zullen onze medewerkers ook 1,5 mtr afstand tot u bewaren. Ook bij het bedienen, hierbij zullen we u vragen zelf uw bestellingen van uw persoonlijke bijzettafel te pakken of van de trolley.


Tafels en stoelen worden na ieder vertrek grondig gereinigd.

Uiteraard houden wij ons ook aan de richtlijnen en aanwijzingen van de overheid en zijn er bovenop de reguliere strenge hygiëne-eisen, extra maatregelen genomen om u zo veilig maar ook gastvrij mogelijk te ontvangen.