Corona maatregelen

Als hotelgast mag u met de nieuwe maatregelen helaas niet meer eten en drinken in het restaurant. |Wij mogen ook geen roomservice verlenen en wij hebben daarom besloten om het hotel tijdelijk te sluiten tot dat de corona maatregelen worden versoepeld. 

De keuken is open van 12:00 uur tot 20:00 uur.

Een mondkapje is verplicht tenzij u een vaste zitplaats heeft. Wanneer u aan tafel zit voor een hapje of een drankje mag u het mondkapje afdoen.  

Bij Corona-gerelateerde klachten (hoesten, loopneus, koorts, benauwdheid) of recent contact met een geïnfecteerde persoon, vragen wij u de reservering te annuleren. Wij vragen dit bij de reservering en bij binnenkomst.


Bij binnenkomst van het restaurant of het betreden van het terras, wordt u gevraagd de handen te desinfecteren met de aldaar aanwezig desinfecterende handgel.


Tijdens uw bezoek aan Solskin houdt u zo veel als mogelijk 1,5 mtr afstand van andere gasten en van onze medewerkers. Andersom zullen onze medewerkers ook 1,5 mtr afstand tot u bewaren.
Tafels en stoelen worden na ieder vertrek grondig gereinigd.

Uiteraard houden wij ons ook aan de richtlijnen en aanwijzingen van de overheid en zijn er bovenop de reguliere strenge hygiëne-eisen, extra maatregelen genomen om u zo veilig maar ook gastvrij mogelijk te ontvangen.