Corona maatregelen

Corona maatregelen
Vanaf 26januari mogen de restaurants en de terras weer open! Om het coronavirus zo veel mogelijk onder controle te houden is het bezoek aan de horeca aan een aantal spelregels gebonden. Uiteraard gelden deze regels ook bij Solskin.

Hieronder de belangrijkste regels en maatregelen:

Het terras mag vanaf 06:00 uur tot 22:00 uur open.
Hotelgasten mogen daarom van 7:00 uur tot 10:00 uur kiezen of zij op het terras of in het restaurant willen ontbijten.
Om 10:00 uur gaat bij ons het terras volledig open.
Om 12:00 uur gaat bij ons de keuken open, wij serveren lunch en dinerkaart vanaf 12:00 uur tot 21:00 uur. Het restaurant moet om 22:00 uur sluiten. 

U kunt uw tafel van te voren reserveren maar aan de deur mag ook!
Reserveren kan via 0118-417 350 of via een mail naar info@solskin.nl
Onze medewerkers begeleiden u naar uw tafel. U kunt uw voorkeur wel aangeven tijdens de reservering.
Er mogen 2 personen aan een tafel plaatsnemen. Meerdere mensen uit één huishouden zijn wel mogelijk aan één tafel, geef dit a.u.b. aan bij de reservering.
Het dragen van een mondkapje is verplicht mits je een vaste zitplaats hebt.
Bij binnenkomst moet u uw QR code laten scannen en wordt er een gezondheidsverklaring gevraagd te tekenen.
Bij Corona-gerelateerde klachten (hoesten, loopneus, koorts, benauwdheid) of recent contact met een geïnfecteerde persoon, vragen wij u de reservering te annuleren. Wij vragen dit bij de reservering en bij binnenkomst.
Bij binnenkomst van het restaurant of het betreden van het terras, wordt u gevraagd de handen te desinfecteren met de aldaar aanwezig desinfecterende handgel.
Tijdens uw bezoek aan Solskin en ons terras houdt u zo veel als mogelijk 1,5 mtr afstand van andere gasten en van onze medewerkers. Andersom zullen onze medewerkers ook 1,5 mtr afstand tot u bewaren.
Tafels en stoelen worden na ieder vertrek grondig gereinigd
Uiteraard houden wij ons ook aan de richtlijnen en aanwijzingen van de overheid en zijn er bovenop de reguliere strenge hygiëne-eisen, extra maatregelen genomen om u zo veilig maar ook gastvrij mogelijk te ontvangen.